- konstantinos 808Μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 713
Ημερομηνία εγγραφής : 08/09/2010
Τόπος : καματερο-πυργοσ
δαγκωμα managuensis!!
Δευ 22 Νοε - 10:06:05
δυστυχώς έγινε το παραπάνω συμβάν απο τον αρσενικό μου jaguar!!καθώς ειχα ηδη πάρει την καινούργια γεννα και την ειχα μεταφέρει με επιτυχία την επόμενη μερα αποφάσισα να κανω λιγη σκούπα βυθου χωρίς ομωσ να βάλω το χέρι μου στο νερό!!!
αφού άρχισα την διαδικασία τότε πετάχτηκε έξω απο το νερό και με άρπαξε στον αντίχειρα...αμέσως τα αίματα και φοβερός στιγμιαίος πόνος!!
καθώς το σκούπισα είδα οτι έλειπε ενα αρκετά μεγάλο κομμάτι δέρματος αλλα το αίμα ποτάμι!!
ύστερα πήγα σε ενα φαρμακείο και έκανα έναν αντιτετανικό και όλα κala!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
η πληγή ηταν πολύ πιο μεγάλη και εχει κλείσει σιγα σιγα!!
προσοχή σε όλους και ιδικά σε νέους που επιχειρούν γέννες!!
αφού άρχισα την διαδικασία τότε πετάχτηκε έξω απο το νερό και με άρπαξε στον αντίχειρα...αμέσως τα αίματα και φοβερός στιγμιαίος πόνος!!
καθώς το σκούπισα είδα οτι έλειπε ενα αρκετά μεγάλο κομμάτι δέρματος αλλα το αίμα ποτάμι!!
ύστερα πήγα σε ενα φαρμακείο και έκανα έναν αντιτετανικό και όλα κala!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
η πληγή ηταν πολύ πιο μεγάλη και εχει κλείσει σιγα σιγα!!
προσοχή σε όλους και ιδικά σε νέους που επιχειρούν γέννες!!
- vagvader1000+ posts
- Αριθμός μηνυμάτων : 2058
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2010
Τόπος : Νεα ερυθραια-Ξανθη
Απ: δαγκωμα managuensis!!
Δευ 22 Νοε - 10:32:20
χαχαχαχαχα! Φοβερο!!!! Ειδες τι μπορει να κανει οταν ειναι τσιτα προστατευτικος? Και λιγα σου εκανε, θελει να το υποπτευεσαι και να το περιμενεις σε τετοιες περιπτωσεις, τωρα που εμαθες παιζει να βαζεις και γαντι την επομενη φορα!!!
Περαστικα φιλε θα περασει, δεν ειναι τιποτα, βεβαια δεν νομιζω να ηταν απαραιτητος ο αντιτετανικος...
Περαστικα φιλε θα περασει, δεν ειναι τιποτα, βεβαια δεν νομιζω να ηταν απαραιτητος ο αντιτετανικος...
- DIMITRIUSΜέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 470
Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
Τόπος : κεφαλονια
Δευ 22 Νοε - 11:31:12
κοιτα να δεις δαγκωνια που εκοψε ο ψαρης!.. τωρα που σε "δοκιμασε" μπορει να του αρεσε η γευση κ να θελει κ αλλη μπουκιτσα!!.. το νου σου!!
- konstantinos 808Μέλος
Δευ 22 Νοε - 16:30:17
χαχαχα....απλα μου κανει φοβερή εντύπωση πωσ με κέντραρε ο μπαγάσας!!εκείνη την στιγμή ειπα να βαλω το τηγάνι στη φωτια!!μου την φυλαγε καλα....!!!
βαγγελη τον αντιτετανικο τον εκανα προληπτικα,δεν ξέρεις ποτε...
δημητρη το έφτυσε το κομμάτι,οπότε δεν του άρεσα....
και πάλι προσοχή σε όλους γιατι θέλουμε να μετράμε πάντα 10 δάχτυλα!!
βαγγελη τον αντιτετανικο τον εκανα προληπτικα,δεν ξέρεις ποτε...
δημητρη το έφτυσε το κομμάτι,οπότε δεν του άρεσα....
και πάλι προσοχή σε όλους γιατι θέλουμε να μετράμε πάντα 10 δάχτυλα!!
- vagvader1000+ posts
Δευ 22 Νοε - 22:11:44
[quote="konstantinos 808"]εκείνη την στιγμή ειπα να βαλω το τηγάνι στη φωτια!![quote]
Παλια μου ειχε κατσει ετσι μια τεραστια δαγκωνια ενα τεραστιο τεξας 35 cm που ειχα... αλλα μου την εκατσε για τα καλα!!! Κομματι δεν μου εβγαλε αλλα με εσκισε και ετρεχε και εμενα ετσι πολυ αιμα... Οχι απλα δεν με τσαντισε το ψαρι αλλα το εκτιμησα και το σεβομουν περισσοτερο μετα...χαχα
Παλια μου ειχε κατσει ετσι μια τεραστια δαγκωνια ενα τεραστιο τεξας 35 cm που ειχα... αλλα μου την εκατσε για τα καλα!!! Κομματι δεν μου εβγαλε αλλα με εσκισε και ετρεχε και εμενα ετσι πολυ αιμα... Οχι απλα δεν με τσαντισε το ψαρι αλλα το εκτιμησα και το σεβομουν περισσοτερο μετα...χαχα
- konstantinos 808Μέλος
Τρι 23 Νοε - 10:47:41
εγω να δεισ τωρα βαγγελη με πηγαινει 3 και μια οταν ειναι για δουλεια στο ενυδρειο τουσ!!προσεχω πιο πολυ και εχει μπει πολυ ψηλα στα ψαρια και στην εκτιμηση μου λογο του χαρακτηρα και του γονικου του ενστικτου.
αν μου εκοβε το δαχτυλο....ψαροσουπα!!
αν μου εκοβε το δαχτυλο....ψαροσουπα!!
- vagvader1000+ posts
Τρι 23 Νοε - 11:01:31
Μην ξεχνας κων/νε οτι εμεις μπαινουμε στο σπιτι του και το ενοχλουμε! Οποτε εχει ολο το δικαιωμα να τσαντιζεται και να το προστατευει οσο θελει! Παντως αυτο που λες (για το 3 και μια) ειναι αληθεια μεγαλη και μαλιστα πολλες φορες γινεται προκληση "το να βαζεις χερι μεσα". Προκληση που εχει και την γοητεια της.... εγω το εβλεπα ως παιχνιδι πολλες φορες με συνδιασμο "ευχαριστισης + φοβο + ρισκο + χαβαλε". Κατι σαν "chase and run" φαση που θα λεγανε και οι φιλοι μας τα αμερικανακια!
- konstantinos 808Μέλος
Τρι 23 Νοε - 11:11:19
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και εσυ οπωσ και εγω θα προστατευαμε καθε τι δικο μασ!!εμεισ με τον δικο μασ τροπο και αυτα με τον δικο τουσ!!πρωτα τον παρατηρω ωστε να καταλαβω πιεσ ειναι οι διαθεσεισ του(οσο μπορω βεβαια)...εγω εκτοσ απο ρισκο και οσα παραπανω ανε φερεσ θα πω οτι ειναι οντα νοημοντα για να καταλαβουν πωσ πρεπει να αντιδρασουν και δεν γινονται <<ηρεμα χρυσοψαρα>>με την παροδο του χρονου μεσα σε ενα ενυδρειο αλλα υπαρχχει το αγριο ενστικτο στο ψαρι που μασ κανει παντα και καθε φορα να περνουμε ρισκο!!
Πεμ 25 Νοε - 12:13:49
Ετσι πρεπει να ειναι ενα γνησιο MonsterFish!
Εχω μια ουλη στο χερι κι εγω απο πεινασμενη (μαλλον λυσασμενη) arowana....και μιλαμε για αιμα...
Εχω μια ουλη στο χερι κι εγω απο πεινασμενη (μαλλον λυσασμενη) arowana....και μιλαμε για αιμα...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|