- Bob DensΜέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2011
Την καλησπέρα σε όλους τους τερατόπληκτους!
Δευ 3 Οκτ - 20:06:29
Καλησπέρα σε όλους τους ομόπληκτους.
Είναι πολύ ωραίο το γεγονός ύπαρξης ενός εξειδικευμένου φόρουμ για τα αγαπημένα μας τέρατα, τα οποία μόνο έτσι δεν πέπει να χαρακτηρίζονται, μιάς και είναι πραγματικά αξιαγάπητα!
Είναι πολύ ωραίο το γεγονός ύπαρξης ενός εξειδικευμένου φόρουμ για τα αγαπημένα μας τέρατα, τα οποία μόνο έτσι δεν πέπει να χαρακτηρίζονται, μιάς και είναι πραγματικά αξιαγάπητα!
Απ: Την καλησπέρα σε όλους τους τερατόπληκτους!
Δευ 3 Οκτ - 20:11:31
Πολυ ωραια τα λες φιλε Bob Dens, ετσι ακριβως νιωσαμε και εμεις και δημιουργηθηκε η αναγκη για ενα τετοιου ειδους φορουμ!Bob Dens έγραψε:Καλησπέρα σε όλους τους ομόπληκτους.
Καλως ηρθες στην παρεα μας!!
Εχεις καποιο ιδιαιτερο ειδος στην κατοχη σου η απλα λατρης των ψαριων αυτων?
Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε καλητερα!
Καλη διαμονη σου ευχομαι!!
- Bob DensΜέλος
Δευ 3 Οκτ - 20:27:14
WOW!!! Απάντηση αστραπή!
Πριν ένα χρόνο απέκτησα το πρώτο μου ζευγάρι potamotrygon motoro το οποίο και εγκαταστάθηκε στο ενυδρείο μου μαζί με 18 δίσκους, 3 pterophylum altum (real altum, orinoco), 4 geophagus altifrons και έναν royal pleco L191.
Η αλήθεια είναι πως αγάπησα τόσο πολύ τα σαλάχια που σκέφτομαι και την κατασκευή ενός ενυδρείο μόνο με σαλάχια!
Πριν ένα χρόνο απέκτησα το πρώτο μου ζευγάρι potamotrygon motoro το οποίο και εγκαταστάθηκε στο ενυδρείο μου μαζί με 18 δίσκους, 3 pterophylum altum (real altum, orinoco), 4 geophagus altifrons και έναν royal pleco L191.
Η αλήθεια είναι πως αγάπησα τόσο πολύ τα σαλάχια που σκέφτομαι και την κατασκευή ενός ενυδρείο μόνο με σαλάχια!
Δευ 3 Οκτ - 20:33:18
Bob Dens έγραψε:WOW!!! Απάντηση αστραπή!
Εγω απαντηση αστραπη (admin βλεπεις χαχα) και εσυ απαντηση που μου βγηκαν τα ματια!!!!!
Οπως σιγουρα καταλαβαινεις....θελω να μαθω τα ΠΑΝΤΑ!!...
- Bob DensΜέλος
Δευ 3 Οκτ - 21:09:15
Με την πρώτη ευκαιρία θα δώσω λεπτομερή παρουσίαση.
Δευ 3 Οκτ - 21:18:19
Αγωνιω!!Bob Dens έγραψε:Με την πρώτη ευκαιρία θα δώσω λεπτομερή παρουσίαση.
Καλη περιηγηση μεχρι τοτε
- petrosarowana1000+ posts
- Αριθμός μηνυμάτων : 1338
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2011
Τόπος : Σταματα Αττικης
Δευ 3 Οκτ - 21:24:55
καλως ηρθες και απο μενα φιλε bob denws!!!!!και εγω θελω πολυ να δω τα ψαρια σου!!!!!!
Δευ 3 Οκτ - 21:42:00
καλως σε βρηκαμε φιλος!!! και καλη διαμονη!!
Περιμενω και εγω με αγωνια να δω τα κοσμηματα σου!!!
Περιμενω και εγω με αγωνια να δω τα κοσμηματα σου!!!
- Bob DensΜέλος
Δευ 3 Οκτ - 21:48:46
Καλώς σας βρήκα όλους και σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα (αν δεν πειράζει η παραπομπή σε άλλο φόρουμ) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα (αν δεν πειράζει η παραπομπή σε άλλο φόρουμ) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δευ 3 Οκτ - 21:55:56
Πρεπει να εισαι μελος...Bob Dens έγραψε:Καλώς σας βρήκα όλους και σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Μη μου πεις ομως οτι εισαι ο τυπος που λεει ο Χρηστος εδω:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
...αν ναι εχω δει το θεμα σου και τα ζωντανα σου...επιβεβαιωσε το αν ειναι να χειροκροτησω...
- Bob DensΜέλος
Δευ 3 Οκτ - 22:30:20
Πρεπει να εισαι μελος...
Μη μου πεις ομως οτι εισαι ο τυπος που λεει ο Χρηστος εδω:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
...αν ναι εχω δει το θεμα σου και τα ζωντανα σου...επιβεβαιωσε το αν ειναι να χειροκροτησω...
Μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις το χειροκρότημα
Δευ 3 Οκτ - 22:39:40
Μην πεις τιποτα....τελος...
Θυμαμαι το πανεμορφο ενυδρειο σου και το ωραιοτατο ζευγαρι σου.
Αν και παει καιρος που διαβασα το θεμα...
Κοιτα ρε λεω εξελιξεις στο GD...που ειναι ο τσεκουρατος..
Τι κανουν τα ζωντανα σου φιλε μου?
Καταφερες ζευγαρωμα?
Τι επιφυλασει το μελλων....??
Δωσε υλικο στο λαο να δουνε και τα παιδια οποτε μπορεσεις
Κοιτα ρε λεω εξελιξεις στο GD...που ειναι ο τσεκουρατος..
Καταφερες ζευγαρωμα?
Δωσε υλικο στο λαο να δουνε και τα παιδια οποτε μπορεσεις
- Bob DensΜέλος
Δευ 3 Οκτ - 23:24:17
kwstas_original έγραψε:Μην πεις τιποτα....τελος... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κοιτα ρε λεω εξελιξεις στο GD...που ειναι ο τσεκουρατος.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Καταφερες ζευγαρωμα?
Δωσε υλικο στο λαο να δουνε και τα παιδια οποτε μπορεσεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Το θηλυκό έφτασε σε διάμετρο τα 35 εκατοστά διάμετρο αφού τρώει ασταμάτητα! Όσο για ζευγάρωμα, όχι γιατί έδωσα τον αρσενικό, αλλά ετοιμάζω big boom με άλλον αρσενικό (και όχι motoro...).
Περιμένω φωτογραφίες από φίλο που ήρθε και έβγαλε πολλές. Απλά πρέπει να γίνει επιλογή πρώτα!
- 4fun1000+ posts
- Αριθμός μηνυμάτων : 1529
Ημερομηνία εγγραφής : 27/11/2010
Τόπος : Αθηνα
Δευ 3 Οκτ - 23:35:22
Τρι 4 Οκτ - 13:53:39
Ετσι ειναι, αμα παρουν φορα...!!Bob Dens έγραψε:
Το θηλυκό έφτασε σε διάμετρο τα 35 εκατοστά διάμετρο αφού τρώει ασταμάτητα! Όσο για ζευγάρωμα, όχι γιατί έδωσα τον αρσενικό, αλλά ετοιμάζω big boom με άλλον αρσενικό (και όχι motoro...).
Περιμένω φωτογραφίες από φίλο που ήρθε και έβγαλε πολλές. Απλά πρέπει να γίνει επιλογή πρώτα!
Κατι marbled παιζει εδω περα!!....
Περιμενουμε με αγωνια πληροφοριες και υλικο φιλε μου οποτε μπορεσεις στην αναλογη κατηγορια των σαλαχιων.
Να'σαι καλα!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης